Nie uważacie, że rozkład meczy jest niesprawiedliwy?
bo tak: grupy grają na 4 stadionach w każdym kraju, więc wszystko po równości.
Potem są dwa ćwierćfinały na jeden kraj, czyli po 2 miasta na kraj i też niby wszystko ok, ale dalej są półfinały, które są w miastach, gdzie odbywały się już ćwierć finały, to nie mogliby zrobić tych ćwierćfinałów w dwóch miastach a półfinał w trzecim? tak, żeby był bardziej sprawiedliwy rozkład meczy na miasta? finał na ?Ukrainie też jest w mieście gdzie był i półfinał i ćwierć, a dwa miasta mają tylko mecze grupowe.
Taki minus organizowania tego rodzaju turnieju w dwa państwa. Z jednej strony chciałoby się finał u siebie, z drugiej gdyby mecz rozpoczęcia był na Ukrainie to też byśmy chcieli aby się to zmieniło... Niestety szkoda, że tak będzie, ale nie można mieć dwóch rzeczy na raz.
ale ja nie o tym pisałem, że chcę mieć w Polsce finał. chodziło mi, o to, że w Wawie są np mecze grupowe plus dwa inne poza grupowe mecze aż a niektóre miasta mają tylko mecze grupowe.
szkoda, że zamiast grupy C nie graja u nas zespoły z grupy B, chętnie by człowiek poszedł na taki meczyk, tam każde spotkanie to prawie jak finał:). No niby można jechać na Ukrainę, ale....kasa:(
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum