Wysłany: 2011-11-16, 00:30 Znamy wszystkich finalistów EURO 2012
Oto pełna lista finalistów w przyszłorocznych Mistrzostwach Europy: Polska, Ukraina, Niemcy, Hiszpania, Włochy, Anglia, Holandia, Szwecja, Rosja, Francja, Grecja, Dania, Portugalia, Chorwacja, Irlandia i Czechy.
Wyniki meczów barażowych:
Portugalia - Bośnia - 6:2 (pierwszy mecz 0:0)
Chorwacja - Turcja - 0:0 (pierwszy mecz 3:0)
Czarnogóra - Czechy 0:1 (pierwszy mecz 0:2)
Irlandia - Estonia 1:1 (pierwszy mecz 4:0)
Podział drużyn na koszyki przedstawia się następująco:
cóż, wyniki baraży nie zaskoczyły, wygrali faworyci, a my musimy się tylko cieszyć pytanie teraz kto faworytem, a kto niespodzianką? wg mnie jest jeden faworyt, Włochy. są w bardzo podobnym okresie jak przed MŚ 2006, które wygrali w cuglach. nie chcę rozciągać tutaj strony, więcej na ten temat znajduje się tutaj: http://www.sportrk.blogspot.com/
Dla mnie bez niespodzianek, może oprócz obecności Polski i Ukrainy które nigdy na Euro nie grały
A poważnie to faworytem dla mnie jest Holandia. Lubię styl gry "Pomarańczowych" i uważam ich za najmocniejszą grupę. Niemcy są zawsze mocni jednak nie przepadam za nimi.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum