|
Lech Poznań |
| Autor |
Wiadomość |
DominiC
Znawca

|
Wysłany: 2011-01-22, 19:26 Lech Poznań
|
|
|
Myślicie, że obecne sukcesy Lecha mogą się w jakiś sposób przyczynić do wzrostu odwiedzin tego miasta na EURO?
Prosty przykład podam: filmik KKS Lech Poznań - Underdogs of Europa League obecnie podbija Internet i YouTube. Wszystkie filmiki z Lechem Poznań w lidze europejskiej są odwiedzane tysiące razy w ciągu doby.
Wydaje mi się, że to może wyjść nam jedynie na dobre.
A wy co o tym sądzicie? |
_________________ Ja tu tylko piszę
Yes, we can! |
|
|
|
|
 |
Michał P.
Znawca

|
Wysłany: 2011-01-24, 14:19
|
|
|
| może wyjść na dobre, jako zwykła promocja Polski i Poznania, która wg mnie nie ma nic wspólnego z Euro, ale niewątpliwie ma to znaczenie. |
|
|
|
|
 |
DominiC
Znawca

|
Wysłany: 2011-01-24, 15:36
|
|
|
| No to skoro ma to znaczenie, to dlaczego nie w kontekście EURO? W końcu sukcesy, puchary, filmy trafiają do jednej grupy - kibiców. A właśnie kibice przyjadą do nas na Mistrzostwa Europy. |
Yes, we can! |
|
|
|
|
 |
Paweł1998
Początkujący Hala Madrid!

|
Wysłany: 2011-01-24, 16:42
|
|
|
Ja oczywiscie myślę, że moga się przyczynić do rozwoju odwiedzin tego miasta.
Wiadomo przecież, że czym sławniejszy klub i im wiecej ma osiągnięć to jest tam dużo więcej kibiców. Duzo kibiców sledzi mecze lecha i na pewno się to przyczyni do tego co juz wcześniej napisałem. Na pewno przyczynił sie do tego dobry mecz Lecha z Manchesterem City i wystep w fazie grupowej ligi europejskiej. A co do ilości kibiców to, gdy Euro miałoby sie odbywać w Hiszpanii to na pewno więcej ludzi przyjechało by np. do Madrytu niż Grenady
Ps. Pozdrawiam |
|
|
|
|
 |
DominiC
Znawca

|
Wysłany: 2011-01-24, 17:07
|
|
|
| Tylko, że u nas zagraniczni kibice raczej nie wiedzą kto gra w Wrocławiu, a kto gra w Warszawie. No sorry, ale nie mamy takich drużyn jak Real Madryt czy Atletico Madryt, dlatego jeszcze bardziej cieszy fakt, że o jakiejś polskiej drużynie jest głośno w Europie:) |
Yes, we can! |
|
|
|
|
 |
Michał P.
Znawca

|
Wysłany: 2011-01-24, 19:14
|
|
|
| DominiC napisał/a: | | No to skoro ma to znaczenie, to dlaczego nie w kontekście EURO? W końcu sukcesy, puchary, filmy trafiają do jednej grupy - kibiców. A właśnie kibice przyjadą do nas na Mistrzostwa Europy. |
dlatego ze polowa biletow jak nie wiecej bedzie dla dzialaczow i ich znajomych, po drugie to na taka impreze nie ma wplywu bo jak ktos ma przyjechac ogladac swoja druzyne lub bo go po prostu stac to tak czy siak przyjedzie a jak nie to nie ;] |
|
|
|
|
 |
DominiC
Znawca

|
Wysłany: 2011-01-24, 20:12
|
|
|
W sumie to masz rację. Tylko, że chodzi o sam wybór miejsca. Bo przecież jak powiedzą turyście czy pojedzie do Poznania czy do Gdańska, to raczej wybierze to pierwsze (no bo tam ten Lech gra, co z Manches$terem City wygrał).
Głównie o coś takiego mi chodzi |
Yes, we can! |
|
|
|
|
 |
stelios
Kibic

|
Wysłany: 2011-03-11, 10:53
|
|
|
Filmik jest sławny w Europie?
Może trochę. Prawie wszystkie odwiedziny tych filmików są z Polski przecież.
Minimalnie to wpłynie na promocję Poznania.
Poznań ma mimo wszystko więcej własnych imprez, które bardziej go promują aniżeli Lech.
Już same koncerty światowych gwiazd na stadionie dadzą więcej niż mecze piłkarskie.
Dopiero Euro bardziej wypromuje miasto:) |
|
|
|
|
 |
lodowabb
Euro Fan redaktor

|
Wysłany: 2011-03-11, 11:51
|
|
|
| Tak albo ostatnio wydana gazetka w któej w rubryce LocaL Heroes wpisali dwóch nazistów, rusztowanie na kamiennicy z sfastyga niemiecką? Dobra promocja .... |
_________________ Pozycjonowanie bielsko - Bądź na 1 miejscu w wynikach wyszukiwania!
Fotografia Ślubna Bielsko - Nasza Pasja, Twoje wspomnienia. |
|
|
|
|
 |
.::Reklama::.
|
|
|
|