|
Dzień Otwarty na Stadionie Narodowym |
| Autor |
Wiadomość |
EURO 2012
Boss Moderator
|
Wysłany: 2011-07-24, 16:58 Dzień Otwarty na Stadionie Narodowym
|
|
|
Dziś odbył się dzień otwarty na Stadionie Narodowym. Trzeba przyznać, że choć murawy jeszcze nie ma, trochę jest jeszcze do zrobienia, to cała kubatura, jak i stadion od wewnątrz robi wrażenie.
Jeśli dysponujecie własnymi zdjęciami zrobionymi podczas zwiedzania stadionu Narodowego, pochwalcie się nimi |
|
|
|
|
 |
Koobe
Początkujący

|
Wysłany: 2011-10-16, 17:44
|
|
|
Kilka dni temu Platini oglądał stadion i powiedział że nie można tego jeszcze nazwać stadionem. Nie ze względu tylko na murawę ale podobno ten dach przeciekał...
Pomimo kilku niedociągnięć i opóźnień w budowie Stadionu Narodowego Platini był zadowolony z postępów i wierzy że wszystko będzie gotowe na czas.
Ja jednak nie miałem okazji by odwiedzić ten obiekt ale może sie wybiorę w najbliższym czasie. |
_________________ Manchester City |
|
|
|
|
 |
shyha
Euro Fan

|
Wysłany: 2011-10-27, 14:51
|
|
|
| Jak oceniacie komfort oglądania z kat III i II miejsc siedzących? |
|
|
|
|
 |
MOPS
Ekspert

|
Wysłany: 2011-10-27, 19:16
|
|
|
| shyha napisał/a: | | Jak oceniacie komfort oglądania z kat III i II miejsc siedzących? |
Byłem na meczu Polska-Niemcy i siedziałem w strefie II kat. i powiem Tobie, że widoczność, komfort oglądania jest naprawdę zajebisty |
|
|
|
|
 |
marneszanse
Początkujący

|
Wysłany: 2012-01-15, 19:43
|
|
|
| MOPS, z tego co mi wiadomo mecz Polska-Niemcy odbył się w Gdańsku, a nie na Narodowym... |
|
|
|
|
 |
slavo
Kibic slavkovic

|
Wysłany: 2012-01-26, 11:31
|
|
|
Również byłem na tym meczu, siedziałem w 10 rzędzie, widać było wszystko co sie działo na murawie. Nikt nie zasłaniał z rzędu niżej. Stadion w Gdańsku naprawdę robi wrażenie.
Chodzi o to że Narodowy skoro jest zbudowany z aktualnymi normami będzie podobny, ba może jeszcze bardziej zwalać z nóg. |
_________________ E-papieros
Super stół go gier |
|
|
|
|
 |
marneszanse
Początkujący

|
Wysłany: 2012-01-26, 21:54
|
|
|
| Też bym chciał żeby zwalał z nóg, ale z ostatnich doniesień wynika, że są jakieś komplikacje... Miasto nie wydało zgody na przeprowadzenie imprezy inauguracyjnej 29 stycznia. |
|
|
|
|
 |
andrzejbach
Początkujący

|
Wysłany: 2012-03-23, 10:30
|
|
|
Licencjonowana firma przewozu osób busem 9 miejscowym oferuję przewozy pasażerskie do miast biorących udział w wydarzeniach sportowych, oferuję atrakcyjne ceny, bezpieczne przejazdy, komfort i wygodę, serdecznie zapraszam do skorzystania z mojej oferty przewozowej. Moja firma jest jednoosobową firmą działającą w zakresie krajowego i międzynarodowego przewozu osób busem 9 miejscowym.
Kontakt: Andrzej Bachorski
tel. +48 667752870
e-mail: abachorski@wp.pl
http://otobiznes.pl/cs173...ortowo-handlowe |
_________________ Przewóz osób na EURO 2012 , bus 8 miejsc |
|
|
|
|
 |
.::Reklama::.
|