Partnerzy: Wroclove2012.com Euro 2012 live
Euro-Forum.pl
Bilety Grupy Stadiony
Terminarz Wolontariat Jedziemy na EURO 2012
Nasza grupa EURO 2012 NEWS Baza turystyczna na EURO 2012
EURO 2012 Groups Help for visitors Host cities
TOP 1 na forum Punkty-like Współpraca

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: ceremonia, otwarcia, stadionu

Ceremonia otwarcia stadionu
Autor Wiadomość
EURO 2012 
Boss Moderator

Punkty-like: 3
Wysłany: 2010-12-25, 16:08   Ceremonia otwarcia stadionu

Cytat:
Na otwarciu Stadionu Narodowego nie będzie takiego widowiska jak Red Bull X-Fighters na koniec Stadionu Dziesięciolecia. Zobaczymy kolejny spektakl multimedialny z nawiązaniem do historii.

Do konkursu na huczne otwarcie Stadionu Narodowego ostatecznie zgłosiło się 14 firm i konsorcjów. Wygrała agencja ARS Communication, która zaproponowała spektakl, opierający się na idei nowoczesnego i otwartego państwa.

Choreografią zajmie się Michał Piróg, juror z „You Can Dance”, muzykę przygotuje Adam Sztaba z „Idola”, a o kostiumy zadba projektant Maciej Zień. Dwugodzinne przedstawienie wyreżyseruje Grek Giorgos Styliano. – O wyborze spektaklu zadecydowały scenariusz i fabuła opowieści – mówi szef komisji konkursowej Krzysztof Materna. – Prace prezentowały wysoki poziom artystyczny i wizualny, ale najsłabszym ogniwem była treść opowieści.

Więcej w artykule na stronie "Życia Warszawy".

Czyli ma być tanecznie! Jaka jest Wasza wstępna ocena? :)

Michał P. 
Znawca

Wysłany: 2011-01-20, 17:21   

szkoda ze zaden polak nie byl w stanie wygrac z grekiem...jeszcze jakby ukrainiec wygral to mialoby to sens a tak to jakby otwarcie mistrzostw nie bylo nasze a my tylko uzyczamy miejsca.
Punkt-like dla użytkownika

DominiC 
Znawca

Wysłany: 2011-01-22, 16:46   

Szczerze? Nie podoba mi się to.

Z tego co wiem, to podczas przyznawania Justynie Kowalczyk statuetki najlepszego sportowca roku 2010 też była choreografia tego pana. Niestety było to wszystko tak "niefajne", że musiałem przełączyć kanał.

Wolałbym jakieś pokazy związane z piłką (może jakiś freestyle? przecież mamy utalentowanych graczy w tej dziedzinie) lub jakieś ekstremalne pokazy.

Yes, we can!

Michał P. 
Znawca

Wysłany: 2011-01-24, 14:25   

no to moze daloby sie tego Pana jeszcze zminic? skoro ostatnio mu nie wyszlo, ja gali nie ogladalem wiec ciezko mi cos mowic no ale da sie go zmienic jeszcze czy juz po ptakach jak z maskotkami?

DominiC 
Znawca

Wysłany: 2011-01-24, 15:30   

Raczej tego pana nikt już nie zmieni :) Mam o nim swoje zdanie, ale jego nazwisko po prostu ludzie znają i chodzi tu głównie o marketing.

Bo będziemy mówić "No układ o kant dupy obić, ale przecież to ten Piróg z telewizji wymyślał, więc pewnie tak miało być."

Taka prawda, że jak ktoś z telewizji i znany do tego, to może nawet w mięso wleźć, a i tak będziemy klaskać (pozdrawiam panią Gagę.) Do mnie to nie trafia, ale cóż.

Yes, we can!

Michał P. 
Znawca

Wysłany: 2011-01-24, 19:17   

no tak, ale ludzie z poza polski niekoniecznie pieroga i innych kojarzą to raz a dwa wiekszosc osob sie "nie zna" na tak wielkiej sztuce i im sie to nie spodoba a to ma byc no rozrywka dla mas(ekonomicznie na tym lepiej wyjdziemy) niz dla kilku ludzi ktorzy sie znaja.

DominiC 
Znawca

Wysłany: 2011-01-24, 20:11   

Ale czy my mamy na to wpływ? Wiadomo, że masy chętniej obejrzą kilku kaskaderów, którzy próbują się zabić na motorze czy quadzie, niż wyszukane tańce i śpiewy ludowe (p. Edytka 2002r :) ).

Niestety my raczej nic na to nie poradzimy i otwarcie będzie właśnie małym You Can Dance i Jak oni Śpiewają w jednym ;/

Yes, we can!

.::Reklama::.
Zamieść reklamę na największym forum o EURO 2012
Napisz do nas

Odpowiedz do tematu